Zo steek je de draak met journalisten

Toen gisterenochtend de eigenaar van een Nissan hoorde dat iemand zijn wagen, vol geladen met bouwmateriaal, probeerde te stelen, sprong hij uit zijn bed en zette de achtervolging in met de wagen van zijn partner. Uiteindelijk wist de man uit Melbourne, Australië, door een botsing de dief tot stilstand te brengen, waarna een gevecht uitbrak. Praten met de pers wilde hij daarna niet. Dus richtten de aanwezige journalisten hun microfoons naar 2 "vrienden" van hem.

Zij beslisten onmiddellijk om het vragenvuur een komische noot te geven. Op de vraag hoe hun vriend heette, werd "Tony…Montana" geantwoord. Tony Montana is nochtans het hoofdpersonage uit de film "Scarface" uit 1983. Hoe de ondervraagde zelf heette? "Sam…Toby…Toby Mitchell". Die laatste is dan weer een plaatselijk berucht motorbendelid. Toen uiteindelijk gevraagd werd of het slachtoffer zijn “spullen” terug had, was het antwoord: "Ja, hij heeft zijn pijp terug, heeft zijn marihuanapijp terug. Oh ja, hij heeft zijn gereedschap terug."

Het filmpje werd door rapper Fortafy op Facebook geplaatst en werd daar massaal bekeken en gedeeld.

lees ook

    Meest gelezen