Stephen Fry getrouwd met zijn vriend Elliott G. Spencer

De Britse acteur en komiek Stephen Fry (57) is gisteren in het huwelijksbootje gestapt met zijn vriend Elliott G. Spencer (27). "We gingen binnen als twee en kwamen buiten als één", twitterde Fry na afloop van de ceremonie.

Stephen Fry is een Britse komiek, schrijver, televisiemaker en acteur. Hij is onder meer bekend van "The hobbit", "V for vendetta", "24", "Blackadder" en "A bit of Fry and Laurie". Begin dit jaar is bekend geworden dat hij wilde huwen met zijn vriend Elliott G. Spencer. De twee zijn sinds de zomer van vorig jaar samen.

Gisteren is hij uiteindelijk in het huwelijksbootje gestapt in Dereham in Norfolk, het dorp waar hij is opgegroeid. Het was een kleine persoonlijke huwelijksceremonie. Stephen Fry heeft achteraf enkele kiekjes online geplaatst op twitter. "We gingen binnen als twee en kwamen terug buiten als een", luidt het bijschrift bij een van de foto's.

Toen bekend werd dat de twee gingen trouwen, was heel wat te doen rond het leeftijdsverschil tussen de twee. Fry is immers 30 jaar ouder dan Spencer.