Whatsappen kan nu ook vanop de computer

Whatsappen kan voortaan ook van achter je computer. De smartphoneapplicatie waarmee je gratis -via het internet- berichtjes kan sturen, heeft namelijk een webversie gelanceerd.

De applicatie WhatsApp wordt steeds populairder. Velen zien er een goed -en gratis- alternatief in voor de klassieke sms. Voortaan kunnen die berichten ook gestuurd worden vanop een computer met internet, zo kondigt het bedrijf vanavond aan. Gebruikers kunnen nu dus ook via de website met elkaar chatten.

Wie de webversie -die momenteel enkel draait op Chrome- van de applicatie wil proberen, moet er wel eerst even zijn telefoon aan koppelen door een QR-code te scannen. Tijdens het chatten moet de telefoon ook blijvend van internet voorzien zijn.

De webversie wordt momenteel ondersteund in combinatie met Android, Windows Phone en BlackBerry. iPhone-gebruikers zullen nog even moeten wachten.

Meest gelezen