Britt van Marsenille meter van Make-A-Wish

De radio- en televisiepresentatrice Britt van Marsenille is de nieuwe meter van de organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende medische aandoening vervult. Ze volgt zangeres Yasmine op, die in 2009 overleed.
© VRT - Bart Musschoot

Britt van Marsenille is voorgesteld als de nieuwe meter van Make-A-Wish. Van Marsenille is op dit ogenblik een van de drie presentatrices van het Radio 2-programma "De madammen".

Make-A-Wish koos Britt van Marsenille als meter voor haar "enthousiasme, warm hart en fonkelende ogen", motiveert Florent Standaert, de voorzitter van Make-A-Wish. Samen met peter Kris Wauters moet ze de organisatie meer visibiliteit geven.

Make-A-Wish viert dit jaar haar 25e verjaardag. De organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende medische aandoening vervult, zal op World Wish Day op 29 april een groot evenement organiseren om het wensgebeuren te vieren en de wenskinderen die er niet meer zijn, te herdenken.

Meest gelezen