Madonna brengt videoclip uit via Snapchat

Madonna heeft de videoclip van haar nummer "Living for love" uitgebracht op Snapchat. De clip zal daar 24 uur lang exclusief te bekijken zijn, vooraleer hij de wereld wordt ingestuurd.
SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM

Het nieuwe album van Madonna -"Rebel heart"- heeft al tot heel wat beroering geleid. Eind vorig jaar werden 13 demoversies gelekt. De zangeres was woedend en plaatste enkele dagen later zelf 6 nummers van het -nog niet uitgebrachte- album op iTunes. Een kerstcadeautje, noemde ze het zelf. Nog geen week later werden opnieuw 14 nummers op het internet gelekt.

De videoclip van "Living for love", de officiële leadsingle van het album, heeft de zangeres nu via het Discover-kanaal van Snapchat aangeboden. 24 uur lang is de clip daar -exclusief- te bekijken. Nadien wordt hij verwijderd en wellicht op het wereldwijde web losgelaten.

Meest gelezen