David Van Ooteghem gidst Radio 2 door avondspits

David Van Ooteghem presenteert vanaf volgende week elke weekdag van 16 uur tot 18 uur "Spits met David" op Radio 2. Het programma komt er ter vervanging van de regionale uitzendingen van "Avondpost" op Radio 2.

"Spits met David" blijft een mix brengen van regionaal en nationaal nieuws op Radio 2. Het programma wordt elke weekdag uitgezonden van 16 uur tot 18 uur ter vervanging van de regionale uitzendingen van "Avondpost".

Eind vorig jaar kondigde de VRT aan dat het programma "Avondpost" op Radio 2 niet langer regionaal ontkoppeld zal worden. Die beslissing kwam er als onderdeel van de besparingsmaatregelen die de VRT moet doorvoeren.

Het nieuwe programma "Spits met David" wordt vanaf maandag 23 februari uitgezonden. "Maar de belofte naar de luisteraars blijft dezelfde. Het programmablok tussen 16 uur en 18 uur blijft een mix van nationaal en regionaal nieuws. Het enige verschil zal zijn dat er nu maar één presentator het blok presenteert in plaats van vijf", motiveert nethoofd Jan Knudde.

Meest gelezen