Vlaamse Televisiesterren gaan op 18 april de deur uit

Na weken van onduidelijkheid over het lot van de Vlaamse Televisiesterren, is de kogel eindelijk door de kerk: de uitreiking van de prijzen vindt dit jaar plaats op 18 april in het Plopsatheater in De Panne.

Het lot van de "Nacht van de Vlaamse Televisiesterren" leek aan een zijden draadje te hangen toen de VRT vorig jaar bekendmaakte om besparingsredenen niet langer aan het evenement te willen meewerken. Meteen rees de vraag of de andere partners VTM, Vier en Vijf op eigen houtje verder zouden gaan.

Na enige tijd werd duidelijk dat de Vlaamse Televisiesterren dit jaar nog steeds worden uitgereikt, zij het in afgeslankte versie en zonder grootse liveshow op tv. Aanvankelijk werd de datum van 14 maart naar voren geschoven, maar die werd even later weer afgevoerd.

Nu is de kogel dan toch door de kerk: de prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 april in het Plopsatheater in De Panne. Dit jaar zijn de Vlaamse Televisiesterren al aan hun 8e editie toe.

Meest gelezen