Casa Fiesta roept kruidenmixen terug wegens mogelijke aanwezigheid amandeleiwitten

Casa Fiesta roept kruidenmixen uit de handel. Bij een reguliere laboratoriumtest is gebleken dat enkele kruidenmixen mogelijk amandeleiwitten kunnen bevatten. Dat meldt het bedrijf.

Tot op heden zijn volgens Casa Fiesta nog geen klachten ontvangen die betrekking hebben op de amandeleiwitten in deze producten. Toch is het volgens het bedrijf niet uit te sluiten dat mensen met een amandelallergie last kunnen hebben van de betreffende producten. Amandeleiwitten horen niet in deze producten en staan ook niet als ingrediënt op het etiket. Om die reden roept Casa Fiesta consumenten die deze producten in huis hebben, op om ze te ruilen.

Het eten van amandeleiwitten kan allergische reacties uitlokken bij mensen die hieraan gevoelig zijn, zegt Casa Fiesta. Voor consumenten die niet allergisch zijn, is er geen risico.

De volledige artikellijst is te vinden op www.casafiesta.eu.

Consumenten kunnen de producten gratis opsturen naar Casa Fiesta, Antwoordnummer 12012, 5600 VD Eindhoven, Nederland. Een postzegel is niet nodig. Indien de inzenders hun naam en adres vermelden, stuurt Casa Fiesta een nieuwe kruidenmix.