VLM start met vluchten Antwerpen-Hamburg

Luchtvaartmaatschappij VLM Airlines start va,af 20 april met lijnvluchten tussen Antwerpen en Hamburg. Er komen twee dagelijkse retourvluchten tussen beide havensteden. Een week eerder start VLM ook een lijn op tussen Rotterdam en Hamburg.

"Antwerpen, Rotterdam en Hamburg zijn de drie belangrijkste havensteden in Europa, die jaarlijks elk een omzet realiseren van miljoenen ton. Het zijn bovendien alle drie belangrijke zakencentra met een internationale reputatie, die tevens de thuisbasis zijn voor sommige van 's werelds grootste bedrijven zoals BASF, Bayer en Royal Dutch Shell", zegt Arthur White van VLM Airlines.

VLM startte in januari ook al met lijnvluchten tussen Antwerpen en Genève.

Sinds vorig jaar opereert VLM Airlines weer als zelfstandige luchtvaartmaatschappij. Daarvoor vlogen alle VLM-vliegtuigen enkele jaren in de kleuren van Cityjet, een dochtermaatschappij van Air France-KLM.