"Die krab was duidelijk een snelle hap"

Toen Porsche Indrisie onlangs een bezoekje bracht aan Yallingup, een stad in Australië, was ze plots getuige van een wreed schouwspel, eigen aan de natuur. Ze filmde namelijk een krab die zich rustig een weg leek te banen naar wat water tussen de rotsen. Maar die rust werd plots verstoord door een octopus, die op een razendsnelle manier een aanval inzette. De beelden werden intussen al door bijna 3,5 miljoen mensen bekeken.

Indrisie op nieuwswebsite WA Today: "Ik weet niet goed waarom ik dit ben beginnen te filmen, maar ik heb altijd een camera bij me. Op een gegeven moment zag ik die krab en ben op een paar stenen gekropen om hem te filmen. Het was allemaal heel toevallig."

"Toen ik iets in het water zag, dacht ik eerst dat het een andere zwartkleurige krab was. Maar het was dus een octopus. Ik was verbaasd dat die zo snel uit het water kon geraken."

"Na het voorval zijn we nog even gebleven. Ik begreep al snel dat dit voor die octopus een snelle hap was. Een geroosterde boterham, zeg maar."

"Het was een en al toeval dat ik dit heb kunnen filmen."

Meest gelezen