Derde seizoen van "Broadchurch" in de maak

De Britse acteurs David Tennant en Olivia Colman zullen opnieuw te zien zijn in een nieuw seizoen van de televisieserie "Broadchurch". De laatste aflevering van het tweede seizoen werd maandagavond uitgezonden op de Britse commerciële zender ITV. De tweede serie was goed voor gemiddeld 7,8 miljoen kijkers in Groot-Brittannië.

De Britse zender ITV heeft aangekondigd dat er een derde seizoen van de politieserie "Broadchurch" wordt gemaakt met hoofdrolspelers David Tennant en Olivia Collman.

De tv-serie speelt zich af in het kustplaatsje Broadchurch. In het eerste seizoen onderzochten politie-inspecteurs Alec Hardy (Tennant) en Ellie Miller (Colman) de moord op een 11-jarige jongen. In het tweede seizoen wordt gefocust op hoe de kleine gemeenschap van Broadchurch omgaat met de drama's die er zich afgespeeld hebben.

Wanneer de opnames van het derde seizoen van start gaan, is nog niet bekend. In Vlaanderen werd het eerste seizoen van "Broadchurch" uitgezonden door Vitaya. De uitzending van het tweede seizoen gaat donderdag van start op Vitaya.