Dwergacteur sterft na klap op het hoofd door zijspiegel

In Los Angeles is acteur Ben Woolf overleden. De man van 1,32 meter lang stierf aan de gevolgen van een klap op het hoofd door de zijspiegel van een voorbijrijdende wagen. Hij werd 34.

Woolf is vooral bekend van de tv-serie "American horror story" waarin hij sinds 2011 meespeelde aan de zijde van onder anderen Kathy Bates.

Afgelopen donderdag raakte de dwergacteur (hij mat 1,32 meter) zwaargewond toen hij te voet de straat wou oversteken en de zijspiegel van een voorbijrijdende wagen hem op het hoofd raakte. De bestuurder stopte, maar wordt niet vervolgd omdat Woolf midden op straat overstak en niet op het zebrapad.

Gisteren is hij in een ziekenhuis in Los Angeles aan zijn verwondingen bezweken. Hij werd 34. Volgens showbizzwebsite TMZ.com worden verschillende van zijn organen gedoneerd. Alles samen zouden liefst 50 mensen kunnen worden geholpen.