Verwarde man opgepakt op redactie De Telegraaf

In het hoofdkantoor van de Nederlandse krant De Telegraaf in Amsterdam is een verwarde man opgepakt die het gebouw was binnengedrongen. De 48-jarige man had een sporttas bij met daarin een klein mesje. "Een vervelend incident, maar we hebben ons geen moment bedreigd gevoeld", reageert hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

Een verwarde man met een sporttas is vanmiddag de redactie van de Nederlandse krant De Telegraaf binnengedrongen. De Telegraaf meldt dat er op geen enkele wijze geweld is gebruikt en dat er geen geweld is gebruikt.

De 48-jarige man was met personeelsleden mee naar binnen gewandeld. Hij kon zo de beveiliging verschalken en hij stond daarna op de redactie van de krant.

"Ik heb hem gevraagd wat hij hier kwam doen. Toen hij daar geen duidelijk antwoord op kon geven, hebben we hem met een aantal medewerkers naar de portier gebracht, waarna hij door de politie werd meegenomen. Het is een vervelend incident, maar we hebben ons geen moment bedreigd gevoeld", meldt hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

De man had een sporttas bij met daarin een klein mes waarmee je een appel kan schillen.