Lady Gaga krijgt rol in "American horror story"

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga is opgenomen in de cast van het vijfde seizoen van de populaire horrorserie "American horror story" van de zender FX. Het vijfde seizoen heeft als titel "Hotel" gekregen.

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga heeft haar eerste grote rol in een serie of film beet. Gaga krijgt een rol in het vijfde seizoen van de populaire tv-serie "American horror story".

Elk seizoen van de serie van de zender FX heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Op microblogsite Twitter kondigt Lady Gaga in een korte video aan dat ze opgenomen is in de cast van "American horror story - Hotel".

Lady Gaga vertolkte de voorbije jaren cameo's in films als "Muppets most wanted" en "Sin City 2". Ze treedt nu in de voetsporen van Adam Levine van Maroon 5 en Stevie Nicks van Fleetwood Mac. Die kregen een rol in het eerste seizoen van "American horror story".