Twee kinderen zwaargewond na ongeval in Antwerpen

Op de Antwerpse Linkeroever zijn vanmiddag twee kinderen zwaargewond geraakt nadat de wagen waar ze inzaten uit de bocht ging. De bestuurster, moeder van een van de kinderen, had even voordien vluchtmisdrijf gepleegd na een aanrijding met stoffelijke schade.

In de loop van de voormiddag was de vrouw tegen de auto van een 70-jarige vrouw gereden toen ze achterwaarts parkeerde. Tijdens het invullen van de verzekeringspapieren ging ze er plots vandoor met haar wagen. De 70-jarige vrouw zette de achtervolging in.

In de Beatrijslaan verloor de vluchtende vrouw echter de controle over het stuur. Ze ging uit de bocht en raakte vier geparkeerde wagens. Een van haar kinderen en een speelkameraadje raakten zwaargewond, terwijl de twee andere kinderen van de vrouw -die ook op de achterbank zaten- ongedeerd bleven. De bestuurster zelf kwam ervan af met lichte verwondingen.

Het voorlopige rijbewijs van de vrouw werd meteen ingetrokken.