VTM neemt na tien jaar afscheid van "Boer zoekt vrouw"

De programmadirectie van VTM heeft besloten dat er geen elfde seizoen van de televisieserie "Boer zoekt vrouw" wordt gemaakt. "VTM investeert steeds meer in de ontwikkeling van nieuwe en vernieuwende formats. Daarin kadert het afscheid van "Boer zoekt vrouw", dat tien jaar lang succesvol gelopen heeft", klinkt het.

Dina Tersago heeft het voorbije decennium verscheidene boeren en boerinnen aan een partner geholpen in het programma "Boer zoekt vrouw". Na tien seizoenen heeft VTM echter beslist om de stekker uit het programma te trekken.

"Afscheid nemen van een jarenlange sterkhouder, dat is nooit een eenvoudige beslissing. Maar we hebben het gevoel dat het tijd is voor nieuwe projecten", zegt Ricus Jansegers van VTM.

Vorig jaar lokte het programma nog gemiddeld 766.000 kijkers naar VTM. Presentatrice Dina Tersago blikt tevreden terug op de afgelopen tien seizoenen van "Boer zoekt vrouw".

"Het programma heeft een groot deel uitgemaakt van mijn professionele carrière. Tien jaar heb ik met heel veel enthousiasme samengewerkt met een prachtig team. Dank aan de boeren, dank aan productiehuis Fremantle en dank aan de kijkers", reageert Tersago.

"Ik blik terug met een grote, tevreden lach op mijn gelaat en kijk met veel goesting uit naar toekomstige projecten", besluit Dina Tersago.

Meest gelezen