Overnemer garage Groep Schrevens in Zaventem neemt ook personeel over

De vereffenaar van de Groep Schrevens, die Renault-garages uitbaatte in Zaventem, Herent en Overijse en in januari de boeken neerlegde, heeft een overeenkomst bereikt met de Groep Valkeniers voor de overname van de garage in Zaventem. Volgens vakbondsman Paul Corbeel (ACV) is de overnemer bereid om ook het personeel van deze garage over te nemen. Voor de vereffening werkten in de drie Renault-garage zo'n 60 personen.

"Bij Schrevens in Zaventem werkten een 25-tal personen, maar enkelen hebben ondertussen al een andere job gevonden. Valkeniers is bereid om de overige werknemers opnieuw in dienst te nemen. Met uitzondering van wat administratief personeel, wil de overnemer in Zaventem alle jobs behouden", aldus Paul Corbeel.

De garage in Herent is volgens Corbeel inmiddels overgenomen door een overnemer die in het gebouw een Volkswagen-garage zal uitbaten. De betrokkene neemt enkel het gebouw over, dat overigens buiten de vereffening viel omdat het eigendom was van een aparte patrimoniumvennootschap. Corbeel is niet te spreken over het feit "dat de Groep Schrevens koos voor de meest biedende, zonder rekening te houden met het feit dat deze geen personeel overneemt".