Acht doden bij verschillende schietpartijen in Missouri

In Tyrone, een stad in het zuiden van de Amerikaanse deelstaat Missouri, zijn acht doden gevallen bij schietpartijen op zeker vier verschillende plaatsen. De vermoedelijke schutter is volgens de politie een van de doden.

Rond 22 uur plaatselijke tijd heeft een jong meisje de politie verwittigd. Ze hoorde twee schoten in haar huis, waarna ze naar buiten vluchtte. Even later vond de politie twee lijken in het huis. Bij huiszoekingen in drie andere huizen werden nog eens vijf doden en een gewonde ontdekt.

Op nog een andere plaats werd een vrouw levenloos teruggevonden. Zij zou wel aan een natuurlijke dood gestorven zijn.

De auto met het lijk van de vermoedelijke dader werd buiten Tyrone teruggevonden. Tyrone ligt ongeveer 260 kilometer ten zuidwesten van de stad St. Louis.