Man bekent dubbele moord op zus en haar echtgenoot in Aartrijke

De man die gisteren in Aartrijke zijn 41-jarige zus en haar 69-jarige echtgenoot vermoordde, heeft volledige bekentenissen afgelegd. De Brugse onderzoeksrechter zal de 35-jarige man aanhouden voor dubbele moord. Over zijn motief is voorlopig nog niets bekend.

De dader gaf zich na de feiten zelf bij de politie aan. Daar vertelde hij dat hij zware feiten gepleegd had. De politie trok daarop naar de woning, waar de levenloze lichamen van zijn zus en schoonbroer werden aangetroffen. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat ze gisterenmorgen rond 8 uur om het leven werden gebracht met een vuurwapen.

De verdachte had te kampen met tal van verslavingen. Mogelijk liep een ruzie uit de hand. Hij heeft de feiten bekend bij de politie, maar tijdens het verhoor bij de onderzoeksrechter beriep de man zich wel op zijn zwijgrecht.