Vrachtwagen met tien auto's door de middenberm op de E34

Op de E34 in Retie heeft een vrachtwagen de hele snelweg in de richting van Nederland een tijdlang versperd. In de richting van Antwerpen was alleen de pechstrook vrij. De vrachtwagen, geladen met tien auto's, moest vannacht om 2.30 uur bruusk remmen en ging door de middenberm. De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond.

De chauffeur verklaarde aan de politie dat hij plots moest remmen voor een voorligger die ook remde. De aanhangwagen van de vrachtwagen plooide dubbel en kwam los van de trekker. De schade aan de tien auto's die vervoerd werden, bleef beperkt. 

Het ongeval veroorzaakte verkeershinder op de E34. De snelweg in de richting van Nederland was versperd. In de richting van Antwerpen was enkel de pechstrook vrij. Het takelen nam een tijdje in beslag.