Don Johnson krijgt hoofdrol in politieserie ABC

Don Johnson heeft de hoofdrol gekregen in de nieuwe televisieserie "Boom" van de Amerikaanse zender ABC. In de pilot van de reeks over de olie-ontdekking in Amerika vertolkt de acteur uit "Miami vice" de rol van een oliemagnaat.

Don Johnson heeft een rol te pakken in de nieuwe televisieserie "Boom" van de zender ABC. In de pilot van de reeks over de ontdekking van olie in de VS vertolkt hij een oliemagnaat.

Naast Don Johnson zijn onder anderen Scott Michael Foster, Rebecca Rittenhouse en India De Beaufort te zien in de serie. Jonas Pate is de regisseur.

Don Johnson brak in de jaren 80 door als Sonny Crockett in de televisieserie "Miami vice". Hij was ook te zien in films als "Django unchained", "Machete", "Tin cup" en "Guilty as sin". De 65-jarige acteur is de vader van Dakota Johnson. Dakota Johnson maakte de voorbije weken furore met haar hoofdrol in "Fifty shades of Grey".

Meest gelezen