Bijna 100.000 bezoekers voor expo "Vikingen!"

De voobije maanden hebben 95.147 mensen de tentoonstelling "Vikingen!" in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren bezocht. De expo opende de deuren op 18 oktober. Zondag werden de laatste bezoekers ontvangen.

De organisatoren van de expo "Vikingen!" in het Gallo-Romeins Museum zijn heel tevreden met de bijna 100.000 bezoekers voor de tentoonstelling. "95.147 bezoekers is een groot succes", aldus directeur Carmen Willems.

Het Gallo-Romeins Museum had de expo graag willen verlengen, maar dat was onmogelijk omdat de stukken binnen twee weken in Oostenrijk worden tentoongesteld.

Het volgende project van het museum in Tongeren is een tentoonstelling over het leven van de gladiatoren in het oude Rome. "We doen dat in samenwerking met de befaamde dr. Rea van het Colosseum in Rome", besluit Willems.

Meest gelezen