Boston verbreekt twintig jaar oud sneeuwrecord

In de stad Boston, in het noordoosten van de Verenigde Staten, is afgelopen winter 275,8 centimeter sneeuw gevallen. Zo kondigt de Amerikaanse meteorologische dienst National Weather Service aan. Dat is meer dan een verdubbeling van het record van de winter van 1995-1996.

Het noordoosten van de Verenigde Staten had te kampen met verschillende sneeuwstormen. Vooral Boston en zijn omgeving kregen het hard te verduren met een nieuw sneeuwrecord als gevolg.

"Superbowls, World series, Stanley cups, sneeuwvalrecords. Wij zijn echt een titelstad. Er zal geen parade zijn", zei burgemeester Marty Walsh op de sociaalnetwerksite Twitter. Hij verwijst daarmee naar de titels die de verschillende sportteams uit Boston dit jaar wonnen en de St. Patrick's Day-parade die morgen had moeten plaatsvinden.