Producer heeft geen klacht ingediend tegen Clarkson

De BBC meldt dat het onderzoek naar het incident met Clarkson op de set van "Top gear" geleid wordt door Ken McQuarrie, de directeur van BBC Schotland. Clarkson werd vorige week geschorst toen bekend raakte dat hij het tijdens de opnames aan de stok had gekregen met een producer.

De Britse openbare omroep BBC meldt dat het onderzoek na het incident met "Top gear"-presentator Jeremy Clarkson geleid wordt door Ken McQuarrie, de directeur van BBC Schotland.

"Clarkson werd geschorst door de BBC nadat de BBC kennis had genomen van een incident op de set van "Top gear". Clarkson zou het incident zelf gemeld hebben", schrijft BBC op de nieuwssite van de zender.

De producer die betrokken was bij het incident, zou geen klacht ingediend hebben tegen Clarkson. Het is nog niet bekend wanneer de resultaten van het onderzoek naar het incident bekendgemaakt worden.