Tremonti en Ensiferum vervolledigen affiche Graspop

De organisatoren van Graspop Metal Meeting hebben de laatste acts toegevoegd aan de affiche: Tremonti, Ensiferum, Evergrey, Pop Evil, The Haunted, Chelsea Grin, Code Orange, Evil Invaders, Heidevolk, Upon a Burning Body, Battle Beast, The Dead Daisies en King Hiss. Het event vindt plaats van 19 tot en met 21 juni in Dessel.

De headliners van Graspop Metal Meeting 2015 zijn al een tijdje bekend. Kiss, Marilyn Manson, Judas Priest, Slipknot, Faith No More, Motörhead en Korn staan hoog op de affiche op 19, 20 en 21 juni.

Vandaag hebben de organisatoren de laatste namen voor de komende editie bekendgemaakt. Tremonti, Ensiferum, Evergrey, Pop Evil, The Haunted, Chelsea Grin, Code Orange, Evil Invaders, Heidevolk, Upon a Burning Body, Battle Beast, The Dead Daisies en King Hiss zijn toegevoegd aan de affiche.

De metalfans die een combiticket voor het driedaagse festival kopen, kunnen op donderdag 18 juni al een voorproefje beleven op een Belgische avond op het festivalterrein met optredens van onder anderen Bliksem, Oceans Of Sadnes, Your Highness en Hell City.