Lezing Rudi Vranckx dadelijk live op deredactie.be

De gratis lezing die Rudi Vranckx straks aan de universiteit van Gent geeft, is live te volgen via deredactie.be en canvas.be. De vele duizenden geïnteresseerde studenten die de aula niet binnen kunnen, kunnen zo toch luisteren naar het verhaal van de VRT-oorlogsjournalist.

Het auditorium Leon De Meyer in het UFO in Gent is vanavond the place to be voor fans van Rudi Vranckx. Op uitnodiging van studentenvereniging Politeia geeft de VRT-oorlogsjournalist immers een lezing onder de noemer "Stemmen uit de oorlog". Daarin vertelt hij over de vele internationale conflicten die hij met eigen ogen heeft aanschouwd als verslaggever ter plaatse.

Op Facebook hebben liefst 9.000 studenten en andere geïnteresseerden aangegeven dat ze de lezing willen bijwonen, terwijl het auditorium aan slechts 1.000 mensen plaats biedt. Om iedereen de kans te geven naar het verhaal van Vranckx te luisteren, is de lezing live te volgen via canvas.be en deredactie.be en dit vanaf 20 uur.