Premier Charles Michel in jury Mister Gay Vlaanderen-verkiezing

Premier Charles Michel zit op 29 mei in de jury van de Mister Gay Vlaanderen-verkiezing 2015. Dat heeft de organisatie van Mister Gay Vlaanderen bekendgemaakt.

Op vrijdag 29 mei wordt de opvolger van de 29-jarige doctoraatsstudent Willem Joris gekozen tijdens een verkiezingsshow in het Antwerpse Elckerlyc theater. Twaalf jongens moeten zich bewijzen en proberen zo de ambassadeur van en voor de Vlaamse holebi-gemeenschap te worden.

De winnaar van deze derde Mister Gay Vlaanderen-finale mag ons land volgend jaar vertegenwoordigen op de internationale Mister Gay World verkiezing. Dit jaar wordt België op de MGW-verkiezing in Kaapstad (van 26 april tot 4 mei) vertegenwoordigd door Jordy de Smet (20) uit Boom.

Naast Michel, bestaat de jury uit Bart Peeters, Jani Kazaltzis, Maaike Cafmeyer, Daniella Somers, Roos Van Acker, Gene Bervoets, Joyce De Troch, Wim Ballieu, Niels De Jonck, Kobe Ilsen, Kathleen Aerts, Jef De Smedt, Miriam Jacques, Loes Van Den Hoevel en Marc Putman.

Vorig jaar zat N-VA-voorzitter en burgemeester van Antwerpen Bart De Wever in de jury van de Mister Gay Vlaanderen-verkiezing.

Meest gelezen