Presenteert Clarkson "Have I got news for you"?

Jeremy Clarkson is aangesteld als gastpresentator van een aflevering van het komische BBC-programma "Have I got news for you" in mei. De producer van het programma meldt dat hij in de nabije toekomst wil overleggen met de BBC-top over het gastpresentatorschap van Clarkson. "Wat mij betreft, gaat het gewoon door", klinkt het.

De Britse televisieproducer Jimmy Mulville heeft in de Britse pers bevestigd dat Jeremy Clarkson aangesteld is als gastpresentator van een aflevering van "Have I got news for you" die begin mei op antenne zal gaan.

Mulville maakt het komische programma voor de Britse openbare omroep BBC met zijn productiehuis Hat Trick. Mulville meldt dat het eerstdaags met de BBC-top overleg zal hebben over de presentatieopdracht voor Clarkson.

Het gezicht van "Top gear" werd vorige week geschorst toen een incident op de set aan het licht werd gebracht. "Wat mij betreft, is Jeremy Clarkson de gastheer van een aflevering van "Have I got news for you". Het wordt een boeiend gesprek met de BBC", aldus Mulville.

Jimmy Mulville ziet de show met Clarkson helemaal zitten. "Misschien kunnen we de producent van "Top gear" met wie Clarkson een conflict had ook laten komen. Dan kan hij Clarkson een klap in het gezicht geven", steekt de producer de draak met het incident van vorige week.

Jeremy Clarkson heeft al verschillende gastoptredens gemaakt in het populaire satirische programma "Have I got news for you".