Veertienjarige jongen uit Kapellen vermist

In Kapellen bij Antwerpen is gisteren een 14-jarige jongen verdwenen die dringend medische verzorging nodig heeft. Dat melden de politie en het parket van Antwerpen, die samenwerken met Child Focus om de jongen terug te vinden.

Ian Janzen kwam gistermiddag met de bus terug van school en stapte af aan de halte in de Sparrenlaan in Kapellen, maar daagde vervolgens niet thuis op in de Meidoornlaan, amper twee straten verderop. De jongen is ongeveer 1,70 meter lang en mager gebouwd. Hij heeft donkerblond, golvend haar en droeg een donkerblauwe trui met kap en grijze strepen op de borst, evenals een zwarte afgewassen jeansbroek en grijze All Star-schoenen.

 

Wie Ian nog zag nadat hij van de bus stapte of weet waar hij is, wordt gevraagd om meteen contact op te nemen met de politie. Dat kan via het gratis nummer 0800 30 300 of per mail via opsporingen@politie.be. Tips zijn eveneens welkom bij Child Focus op het nummer 116 000.