Belg regisseert twee afleveringen van "The tunnel"

De Belgische regisseur Tim Mielants gaat twee afleveringen van de Brits-Franse televisieserie "The tunnel 2: Debris" te regisseren. In totaal bevat het tweede seizoen van "The tunnel" acht afleveringen. De reeks is geïnspireerd op de Zweeds-Deense serie "The bridge".

De Belgische regisseur Tim Mielants heeft de aanbieding om twee afleveringen van de Brits-Franse tv-serie "The tunnel" te regisseren aanvaard. De serie van Sky Atlantic en Canal+ gaat begin 2016 op antenne.

"Als je zo een unieke kans krijgt, moet je die grijpen. Ik zou het anders nooit aan mezelf kunnen verantwoorden dat ik er niet voor gegaan ben. Toch is een carrière in het buitenland niet per se een doel op zich", aldus Mielants.

Tim Mielants is bekend van de televisieseries "Cordon", "Code 37" (foto), "Zingaburia" en "Super8".