Liza Minnelli opgenomen in ontwenningskliniek

De Amerikaanse zangeres Liza Minnelli is opgenomen in een ontwenningskliniek. De 69-jarige Oscarwinnares heeft te kampen met een drank- en pijnstillerverslaving. Volgens haar woordvoerder zal ze in de nabije toekomst ontslagen worden uit de ontwenningskliniek.

"Liza Minnelli heeft sterk gestreden tegen alcohol- en medicijnmisbruik de voorbije jaren. Wanneer ze behandeling nodig had, liet ze zich ook behandelen", meldt de woordvoerder van Minnelli in People Magazine.

Vorig jaar moest ze haar optredens onderbreken in september. De 69-jarige Oscarwinnares onderging ze een rugoperatie.

Liza Minnelli is de dochter van Hollywoodactrice Judy Garland. In 1972 won ze een Oscar voor haar rol in de film "Cabaret". Tijdens haar carrière won ze ook verschillende Emmy's, Grammy's en Tony's voor haar muziek en haar optredens op televisie en in het theater.

Meest gelezen