One Direction moet borg betalen tegen drugsgebruik

Twee leden van de boysband One Direction moeten elk bijna 5000 dollar borg betalen om te mogen optreden in de Filipijnen. Als ze betrapt worden terwijl ze drugs gebruiken, raken ze dat geld definitief kwijt. De Filipijnse overheid wil met de maatregel "het maatschappelijk belang beschermen".

Vorig jaar werden Zain Malik en Louis Tomlinson gefilmd terwijl ze marihuana aan het roken waren tijdens een tournee in Peru. De Filipijnse overheid wil een herhaling van dit scenario voorkomen door de twee groepsleden een borg te laten betalen.

Als hun producer het geld niet stort voor de twee geplande concerten van dit weekend in Manilla, dan gaan ze niet door. Als Malik en Tomlinson opnieuw betrapt worden op drugsgebruik, kan de Filipijnse overheid het geld aanslaan.

Meest gelezen