"Alle grappen over "Total eclipse of the heart" al gemaakt"

De zonsverduistering die we door het mistige weer al dan niet zullen te zien krijgen leeft ook op sociale media. Vooral het tegenvallende weer is voer voor heel wat (flauwe) mopjes op Twitter. "Indrukwekkend die zonsverduistering, ik heb ze al sinds gisteren niet meer gezien", klinkt het.
Bonnie Tyler, vooral bekend van haar hit "Total eclipse of the heart" uit 1983.

Er was de afgelopen dagen geen ontsnappen aan die zonsverduistering. U moest en u zou van ieder detail van de eclips op de hoogte worden gehouden. Jammer genoeg is het weer vandaag dé grote spelbreker en dat is ook menig Twitteraar opgevallen. Ook mistfoto's worden gretig heen en weer getwitterd.

Sommige radiozenders passen voor de eclips zelfs hun programmatie aan. Radio 1 volgt live met Lieven Scheire de zonsverduistering en andere zenders draaien enkel zongerelateerde muziek. Toen vanmorgen op Studio Brussel "Total eclipse of the heart" van Bonnie Tyler werd gedraaid, waren velen blij dat ze de zonsverduistering die ze door het weer wellicht niet kunnen zien, zo wel kunnen horen. Al viel die mop ook niet bij iedereen in goede aarde.

lees ook