"Fietsobstakels" in Brussel verwijderd na viraal filmpje

Verschillende fietsobstakels die te zien waren in een filmpje van Brusselaar Bastien de Zutter, zijn verwijderd. Dat heeft brusselnieuws.be vernomen van de makers van het filmpje.

In het filmpje "Brussels bike jungle", dat intussen bijna 150.000 keer bekeken is, is te zien hoe de Zutter in de hoofdstad overal tegen en door fietst. Dat fietsen in Brussel niet altijd even gemakkelijk gaat, was dan ook de boodschap van het filmpje. De Brusselaar wilde graag aandacht vragen voor het probleem en dat is bij deze dan ook gelukt. "De opzet was ludiek, maar we zijn best wel trots dat er nu verbeteringen gebeuren", reageert de Zutter aan brusselnieuws.be. "Al vergt het nog veel meer inspanningen om de fietsinfrastructuur in Brussel te verbeteren en zo meer mensen op de fiets te krijgen."

Meest gelezen