Amerikaanse discoband Chic komt naar Lokerse Feesten

De Amerikaanse discoband Chic zakt komende zomer af naar de Lokerse Feesten. De band van Nile Rodgers zal op zaterdag 8 augustus te zien en te horen zijn op de Grote Kaai.
INVISION2014

De band van onder meer "Le freak" en "You are beautiful" zal volgens de organisatie "een exclusieve Belgische show" geven. Het nieuws van hun komst naar Lokeren komt er net op de dag dat hun nieuwe single -"I'll be there"- wereldwijd wordt gelanceerd.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 31 juli tot en met 9 augustus. Eerder raakte al bekend dat dEUS, Belle and Sebastian, The Kooks, Kaiser Chiefs, Marco Borsato en Clouseau op de affiche staan.

De voorverkoop voor enkele dagen is ondertussen al gestart, ook die van zaterdag 8 augustus met Chic.