Bordercollie Momo gaat Wally achterna, kunt u hem vinden?

In de bekende "Waar is Wally?"-boeken moet u zo snel mogelijk op zoek gaan naar de in rood en wit geklede Wally. Dat bracht een Canadees op het idee om hetzelfde te doen met zijn zwart en wit gevlekte bordercollie. Ga mee op zoek naar zijn hond Momo.

Dit is Momo, een 6-jarige bordercollie, die stilaan de Wally der honden aan het worden is. En dat heeft Momo allemaal aan zijn baasje Andrew Knapp te danken. Die heeft sinds kort een Instagram-account helemaal gewijd aan het zoeken van zijn hond. Hij neemt een foto van een landschap met daarop ergens zijn hond. Vooral in de sneeuwfoto's is de zwart- en witgevlekte hond moeilijk te spotten.

"Momo zit me vaak vanop een zekere afstand te bekijken. Soms zit hij achter een steen of een boom te wachten tot ik met een stok gooi die hij kan halen", zegt Andrew aan BuzzFeed. "Op een gegeven moment kwam ik op het idee om enkele foto's van hem te nemen om zo een "Waar is Wally"-achtig boek te maken voor mijn neefjes en nichtjes."

Kunt u Momo spotten in onderstaande foto's?

Slaagt u er niet in om Momo te spotten in de foto's? Bij BuzzFeed hebben ze - al dan niet met hulp van zijn baasje - Momo telkens gevonden en aangeduid. Kunt u geen genoeg krijgen van de zoektocht? Deze "Waar is Momo"-pagina wordt nagenoeg dagelijks geüpdatet.

lees ook

    Meest gelezen