Drie doden bij gezinsdrama in Oudenaarde

In Melden, een deelgemeente van Oudenaarde, zijn de lichamen gevonden van een 33-jarige vrouw, haar 4-jarige dochter en haar 1-jarig zoontje. Dat bevestigt het parket. De vader zou niet aanwezig zijn geweest op het moment van de feiten.
Het Oudenaardse parket is karig met informatie over het gezinsdrama

De moeder zou eerst haar twee kinderen en daarna zichzelf om het leven hebben gebracht. Het parket bevestigt alleen de overlijdens, maar geeft geen verdere informatie.

"De precieze omstandigheden van de overlijdens worden nog onderzocht. De exacte doodsoorzaak kan pas na de autopsie, die vermoedelijk vrijdag plaatsvindt, meegegeven worden. De wetsdokter is gisteren nog ter plaatse gekomen met het labo, het afstappingsteam en de onderzoeksrechter", zegt parketwoordvoerster Eva Brantegem.

Wie vragen heeft over zelfdoding, kan terecht op het telefoonnummer 1813.