Drummer van Twisted Sister is overleden

De Amerikaanse drummer AJ Pero is op 55-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is voorlopig niet bekend. AJ Pero was van 1982 tot 1986 lid van de Amerikaanse metalband Twisted Sister. Sinds 2001 speelde hij opnieuw bij de band.
JOpix.be

De Amerikaanse glammetalgroep Twisted Sister heeft op zijn website aangekondigd dat de 55-jarige drummer AJ Pero overleden is. De doodsoorzaak van Pero is niet bekend.

Twisted Sister scoorde midden de jaren 80 hits met nummers als "We're not gonna take it" en "I wanna rock". Pero was van 1982 tot 1986 de drummer van de groep. Sinds 2001 was hij opnieuw de man van het slagwerk bij de band.

Twisted Sister stond in 2012 en 2013 op het podium van Graspop Metal Meeting in Dessel. Komende zomer heeft de band heel wat optredens in Europa gepland.