Echtgenoot slachtoffer carnavalsmoord heeft bekend

De echtgenoot van het slachtoffer van de zogenoemde carnavalsmoord in Aalst heeft bekentenissen afgelegd. Dat bevestigen zijn advocaten. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen meldt dat de man aangehouden is door de onderzoeksrechter.

Op 17 februari vonden twee bezoekers van het carnaval in Aalst het lichaam van een 38-jarige vrouw uit Erpe-Mere. De man van het slachtoffer werd verhoord als mogelijke verdachte, maar ontkende elke betrokkenheid bij het overlijden en werd na het verhoor opnieuw vrijgelaten.

Na een nieuw lang verhoor gisteren heeft de man bekentenissen afgelegd, zegt zijn advocaat Anthony Mallego. De man werd  aangehouden door de onderzoeksrechter en verschijnt dinsdag voor de raadkamer in Dendermonde. Die zal beslissen over zijn verdere aanhouding.