Motorrijder komt om bij ongeval in Waasmunster

In Waasmunster is vrijdagavond een 31-jarige motorrijder om het leven gekomen bij een botsing met een auto. De man wou tegen hoge snelheid een aantal wagens links inhalen. Het ongeval gebeurde rond 18 uur aan het afrittencomplex van de E17.

"Enkele auto's stonden te wachten aan het kruispunt", zegt het parket. "Toen het licht op groen sprong, vertrokken de wagens en werden zij, volgens getuigen, met hoge snelheid links ingehaald door een motorrijder, die zo de wachtende voertuigen wou voorbijrijden. Uit de tegenovergestelde richting draaide op dat moment een voertuig links af om de oprit van de E17 op te rijden."

De motor botste op het voertuig en de motorrijder kwam zwaar ten val. Het slachtoffer, een man uit Waasmunster, overleed ter plaatse.