"De verwondingen van Thomson zullen Slipknot niet hinderen"

De tournee van de Amerikaanse metalband Slipknot zal niet in het gedrang komen. Dat heeft de manager gezegd in lokale media. Gitarist Mickael Thomson (of Number 7 genoemd) was onlangs betrokken bij een vechtpartij en liep daarbij verwondingen op aan het hoofd.

Mick Thomson vocht met zijn jongere broer Andrew. Daarbij werd Mick neergestoken. De hulpdiensten moesten zich reppen naar het huis van Mick. Beide broers belandden uiteindelijk in het ziekenhuis. Zij mogen zich nu gaan verantwoorden voor de rechter op 30 maart.

Slipknot bracht vorig jaar na zes jaar stilte opnieuw een album uit, "The gray chapter" getiteld. Volgende maand begint hun tournee in het zuiden van Florida. De metalband zakt ook af naar België met op 20 juni een optreden op Graspop.