Overleden Belgische vrouw en echtgenoot gerepatrieerd

De 61-jarige Belgische vrouw die woensdag om het leven kwam bij de aanslag in het Bardomuseum in Tunis en haar 62-jarige echtgenoot, die bij de aanslag gewond raakte, zijn vanmorgen gerepatrieerd. Dat meldt woordvoerder van de federale overheidsdienst Buitenlandse Zaken Michael Mareel.
AFP

Het koppel uit de regio Antwerpen was op cruise en maakte een stop in de Tunesische hoofdstad. Daar werden ze het slachtoffer van de aanslag op het museum, waarbij in totaal 21 mensen om het leven kwamen. De vrouw overleefde de aanslag niet, de man raakte gewond en werd in Tunesië geopereerd aan zijn knie.

Buitenlandse Zaken kon geen informatie geven over de gezondheidstoestand van de man. Het echtpaar werd in hetzelfde vliegtuig naar België gebracht.