Twee broers komen om bij ongeval op E17 in Kruishoutem

In de Oost-Vlaamse gemeente Kruishoutem zijn afgelopen nacht twee inzittenden van een personenwagen om het leven gekomen nadat hun wagen van de baan afweek op de E17 en in een weide belandde. De auto werd pas vanmorgen ontdekt, omdat er geen getuigen waren op het ogenblik van het ongeval.

Het ongeval gebeurde in de richting van Kortrijk voor de afrit van Kruishoutem. De wagen week door nog onbekende oorzaak van de baan af, ging door de vangrail en kwam in een weide naast de snelweg terecht.

De bestuurder en de passagier in de wagen overleefden de klap niet. De slachtoffers zijn twee broers uit Kruishoutem van 34 en 36 jaar oud. Zij waren ter plaatse overleden.

Volgens de eerste gegevens waren er geen defecten aan de wagen en waren er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. Mogelijk is de bestuurder van de auto in slaap gevallen. Het parket heeft een verkeersdeskundige en een wetsdokter aangesteld voor verder onderzoek.