Speel "Pacman" in uw eigen buurt

Google heeft een nieuwe toepassing gelanceerd voor Google Maps. Wie dat wil kan er "Pacman" op spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld door de straten uit uw eigen buurt pacman naar de overwinning happen. Gezien de timing van de release, hangt het wellicht samen met 1 april morgen.

Google heeft in alle stilte een opvallende nieuwe toepassing gelanceerd voor Google Maps. Naast de keuzeknop om te wisselen tussen de gewone kaart en satellietbeelden, kunt u nu ook kiezen om "Pacman" te spelen op de kaart. De straten worden dan het parcours in het spel. Zo kunt u het bekende gele happertje naar de overwinning happen in uw eigen buurt.

Waarom de internetgigant precies "Pacman" lanceert op Google Maps is niet duidelijk. Gezien de precieze timing heeft het wellicht iets met 1 april te maken.

Meest gelezen