Netflix zet licht op groen voor vierde seizoen "House of cards"

Blijft Frank Underwood in het Witte Huis of is zijn ondergang ingezet? Op die vraag kennen we volgend jaar het antwoord. Netflix heeft immers bevestigd dat er een vierde seizoen komt van de populaire reeks met Kevin Spacey en Robin Wright.

"I will leave a legacy", met die tweet kondigt Netflix het vierde seizoen aan. De hashtag #underwood2016 doet vermoeden dat in dit seizoen de race naar het Witte Huis centraal zal staan.

Een precieze uitzenddatum is er niet. Amerikaanse media vermoeden dat die wellicht in de buurt van de echte Amerikaanse presidentsverkiezingen zal liggen. Entertainmentwebsite E! weet alvast dat het productieproces deze zomer van start gaat in Baltimore.

Obama: "Ik heb alles geleerd van Frank Underwood"

Ook Barack Obama is een fan van de fictiereeks. Op 1 april kroop hij eventjes zelf in de huid van president Underwood, zoals u kunt zien in onderstaande beelden.