Ook Oscar and the Wolf en Mika op Lokerse Feesten

De affiche van de Lokerse Feesten is aangevuld met zeven nieuwe namen. Op donderdag 6 augustus mag Oscar and the Wolf het festival afsluiten. Lokeren haalt ook Mika naar de Grote Kaai. De Britse zanger zal in ons land zijn nieuwe single en album voorstellen.
Jokko

De organisatie van de Lokerse Feesten noemt het concert van Mika nu al "een van de comebacks van 2015". Mika's laatste album, "The origin of love" dateert al van 2012.

Oscar and the Wolf krijgt tijdens hun set op 6 augustus het gezelschap van de Gentse techno-dj Raving George. Beide artiesten hebben samen de single "You're mine" opgenomen.

De Belgische groep Arsenal, die dit jaar zijn 15-jarige jubileum viert, mag op zondag 9 augustus de laatste dag van het stadsfestival afsluiten. Verder staan die dag ook Songhoy Blues, Stephen "Ragga" Marley, en Robert Plant and The Sensational Space Shifters op het podium in Lokeren.