Opnieuw bende drugsdealers gevat in Antwerpen

De lokale recherche van Antwerpen heeft vorige week tijdens zeventien huiszoekingen in het Antwerpse in totaal veertien personen opgepakt in het kader van een onderzoek naar een drugsbende. De verdachten zouden cocaïne gedeald hebben in de ruime regio. Verschillende van de betrokkenen waren al bekend bij het gerecht voor drugsfeiten.

Bij de huiszoekingen -in de districten Borgerhout en Wilrijk en de wijken 2040 en 2060- troffen de speurders onder meer 200 gram marihuana aan, 22 gram cocaïne, weegschaaltjes om de drugs te verdelen, 5.000 euro cash en voertuigen die gebruikt werden om te dealen.

Het oprollen van deze drugsbende is al het vierde succes voor de drugssectie van de Antwerpse lokale politie de voorbije maand. Eerder werd ook al een organisatie ontmanteld die drugs aan de man liet brengen door illegalen, een bende die cocaïne binnensmokkelde via de haven en cannabisplantages opzette en een groep dealers die kinderen het vuile werk op straat lieten opknappen.