Seizoen 2 van "Reizen Waes" eindigt met roadtrip

Tom Waes zal het tweede seizoen van zijn Eén-programma "Reizen Waes" afsluiten met een roadtrip voor de Verenigde Staten. De laatste bestemming van de presentator was nog niet bekend, omdat de finale uitzending bij de start van deze reeks nog moest worden opgenomen.
© VRT

Waes focust zich voor de voorlopig laatste aflevering van zijn reisprogramma dus niet op een land, maar wel op een bepaalde snelweg. De presentator gaat een roadtrip maken via Route 65, die over een afstand van 1.600 kilometer dwars door de VS loopt. De platgetreden paden op de beroemde Route 66 laat Waes links liggen.

Verder eet Waes een hamburger van meer dan 2 kilo, is hij te gast bij een Amish-familie en ontmoet de presentator het hoofd van de Ku Klux Klan.

De laatste aflevering van het tweede seizoen van "Reizen Waes" wordt uitgezonden op zondag 26 april.