Suikerrock pakt uit met Magnus en Oscar and the Wolf

Het Tiense stadsfestival Suikerrock pakt uit met 3 nieuwe namen. Magnus, het danceproject van dEUS-zanger Tom Barman en producer CJ Bolland, staat op zaterdag 1 augustus op de planken, net als Oscar and the Wolf. Singer-songwriter Charlie Winston is toegevoegd aan de affiche op vrijdag 31 juli.

Barman en Bolland hebben hun gezamenlijke danceproject Magnus na een pauze van tien jaar weer nieuw leven ingeblazen. Met het nieuwe album "When neon goes to die" deed het duo vergezeld van hun band vorig jaar al enkele festivalpodia aan. Die ronde zetten ze dit jaar verder.

Oscar and the Wolf lijkt de Belgische festivalact van deze zomer te worden. Max Colombie en co staan al zeker op Rock Werchter, Les Ardentes en de Lokerse Feesten. Op zaterdag 1 augustus sluiten ze het hoofdpodium van Suikerrock af. Na concerten in de Vooruit, AB en Lotto Arena wacht dit najaar dan ook nog het Sportpaleis.

Ook op vrijdag 31 juli is een nieuwe naam aan de affiche toegevoegd: de Britse singer-songwriter Charlie Winston. In ons land is hij vooral bekend van zijn single "Lately". Hij staat op 7 mei ook in een uitverkochte AB in Brussel.

Zondag 2 augustus heeft Suikerrock omgedoopt tot familiedag, met onder anderen Marco Borsato, Clouseau, Yevgueni, Nielson, K3 en Kapitein Winokio.