""Twin Peaks" zonder Lynch is als een taart zonder kers"

De cast van de televisieserie "Twin Peaks" betreurt dat David Lynch heeft afgehaakt om het nieuwe seizoen van de serie te regisseren. Lynch kondigde eerder deze week aan dat hij niet achter de camera zal staan omdat de zender Showtime onvoldoende budget begroot voor de productie.

""Twin Peaks" zonder David Lynch is als een serveerster zonder haar uniform", reageert hoofdrolspeelster Mädchen Amick op het afhaken van David Lynch. Ook haar collega's betreuren de afzegging van David Lynch.

Sheryl Lee die de vermoorde Laura Palmer vertolkte in de serie in de jaren 90 omschrijft een nieuw seizoen van de reeks als "een meisje zonder geheimen". Sherilyn Fenn omschrijft het als "ogen zonder monden" en Peggy Lipton heeft het over een "taart zonder kers".

Hoofdrolspeler Kyle MacLachlan heeft nog niet gereageerd op het afhaken van David Lynch. Televisiezender Showtime blijft hopen dat "Twin Peaks" in al zijn glorie en met de twee bedenkers terugkomt. De serie werd begin de jaren 90 gemaakt door David Lynch en Marc Frost.